paniiik

ÅÅh idag är det sista röstdagen, fy tusan vad jag blir nervös. Jag hoppas att ni smsröstar så att fingrarna glöööder! Om cirka en timme börjar min fotbollsträning, Mimmi kommer och plockar upp mig innan. Nu ska jag byta om, C U L8er! 

5dagar

Idag är det bara 5 dagar kvar tills röstningen avslutas. Gud vad nervös jag börjar att bli, det skulle vara så otroligt roligt om jag blev vald till lucia. Min gammelmormor skulle bli så stolt också, hon ska komma och titta på kröningen i kyrkan även om jag inte skulle bli lucia.

Passa på och rösta nu och gör en tjej glad! 

http://allehanda.se/mer/lucia/1.1502091




Jag och min söta gammelmormor :)


svinis

Idag vaccinerade jag mig emot svinis, jag blev asyr. Lisa och Emma trodde att jag var full för att jag låg ner och asgarvade hela tiden! Jag fick åka hem tidigare från skolan för att jag blev så trött av vaccinet också, så när jag kom hem sov jag i ca 2h. Nu kan jag knappt röra min arm(Y)(Y) MEN det är bättre än att vara sjuk!

Nu ska jag titta på paradise hotel och sedan sova, puss




sommar!!!!!!

hm

Okej, av det som stod på listan så har jag hunnit att skriva lite om engelskaboken, annars har jag inte gjort ett smack förutom att köpt naturkarra. Vilken fail, menmen.... Livet går vidare för det!

Lite bilder från gårdagen, då jag mimmi,mimmi och anna var hos erik på middag!:)






mimmi










idag ska jag..

Listan är lång och jag vill inte börja med den.

Detta ska jag hinna med:
1. Städa mitt rum
2. Skriva om en engelskabok
3. Skriva om apu:n
4. Göra klart ett svenskaprov
5. Öva sånger med luciakandidaterna
6. Vika tvätt
7. Bädda rent

osvosvosvosvosv

Nu ska jag ner till ica och köpa lite naturkarra.... Jag skjuter upp listan en liten stund till!!


Jag kände för att lägga ut en riktig posarbild hehhehe


tja

Jag är helt slut, borde sova. Ska sova. Godnatt


jaha

Jag lyckades inte att hålla dom där 10minuterna...

najjeee

Jaha nu sitter jag bort min tid framför datorn IGEN. Jag borde plugga men orkar inte.. Om 10 minuter ska jag ligga och läsa min bok hade jag tänkt!

Natti


En liten bild som jag tog innan jag skulle ut med hundarna.


hm..

Jag fick besök idag........




åh

Jag hinner knappt blogga längre, dagarna bara rinner iväg!!! fyfarao.. I morgon är det sista veckan på praktiken, det känns lite tråkigt. Helgen har varit lugn men mysig, inte helt fel. Jag åkte till Daniel i fredags tillsammans med mimmi och ecke, vi tittade på idol och på paranomal activity. Den var inte så värst läskig anser jag, men om man är rädd för spöken så är den nog det.

 I går åkte jag till Sundsvall för att träffa Emma, vi frossade på som tusan. Kladdkaka, gurka&dipp för hela slanten. Vi tittade också på film, MYSIGT VAR DET!!! Ikväll såg jag på paradise hotel, jag fattar inte hur vissa människor kan vara så dum, menmen. Nu ska jag sova PUSSSSSSS




Jag&mimmi i fredags hos Daniel, videon blev sne då man förde över den... Sjukt synd menmen man får vända på datorn helt enkelt, lr ngt.

11/11

Jag och Mimmi har kollat varor i snart två veckor, det börjar att bli liiiite drygt. Idag kollade vi igenom 96 porslinshjärtan om dom var okej och sedan packade vi ner dom igen i lådan. Vi tittade också igenom 48 tavlor och 36 ljusstakar och det var bara en liten del:)



mimmsis


Klockan 18.30 var det en träff med luciakandidaterna, vi skulle öva på några låtar som vi ska sjunga sedan. Det ska bli spännande att se vem som blir lucia!! Jag hoppas att det blir jag så kom ihåg att rösta på mig nu:)



http://allehanda.se/mer/lucia/1.1502091


praktikant

Dagarna går ganska fort, jag och Mimmi går hela tiden och är dryga med varandra, hehe. Vi är faktiskt ganska duktiga tycker jag. Igår fick vi till och med gå och lämna tbx våran handledares kläder på hm.... Lite lustigt, menmen vi är snälla så det gjorde inget.





SKYLL INTE PÅ PRAKTIKANTEN


Idag snöade det jättemycket, brrrrr.


tusan

Nu har jag så ont i huvudet, ska sova så att det kanske blir bättre tills i morgon:)





nattipatti

lite saker i mitt rum

mitt rum

mitt rum

mitt rum

mitt rum

mitt rum

mitt rum



Nu ska jag läsa denna dåliga bok som är på engelska...


farsdag

Idag gjorde jag frukost till min kära far. Jag hade kokat kaffe&allt, men när jag skulle ge pappa kaffe såg jag att jag bara hade kokat vatten. HEHE, det slutade med att han  fick göra sitt eget kaffe.. Lyckat!! Han fick också en lott av mig, en nitlott..

Ååh, jag borde verkligen plugga. Fy tusan vad det är tråkigt, jag vill inte jag vill inte. Jag känner för att ligga i sängen idag, menmen. Jag har hunnit övningsköra idag vilket är bra, så nu ska jag försöka plugga även fast jag absolut inte vill det.

Igår fick jag besök av Anna&Kajsa, det var väldigt trevligt.


It's time to go now, CU l8er.


Lucia

Idag kom vi luciakandidater med i tidningen, jag är nummer 5 så rösta på nu!!! :)

Klicka här för att se kandidaterna:
http://allehanda.se/mer/lucia/1.1502091


fredagsmys

En mysig fredagkväll tillbringade jag med Sandra! Det var jätteroligt att få träffa henne, för att det var ett tag sedan sist. Vi köpte kladdkaka, sprutgrädde, popcorn och en dricka. Skare va så skare;)

Nu ska jag sova, godnatt och puss



Tack för kvällen, snygging!


Haha, grymt snygg bild


mimmsis


En hårt arbetande tjej som jag har turen att praktisera med :)

second hand

Förra veckan fyndade jag lite kläder, bilderna är jättedåliga men det går att se på ett ungefär vad jag har köpt!




En svart päls, den var jättelång så jag förkortade den med ca 40cm.


Skepparjacka (eller vad det heter), den är marinblå







En grå kavaj med gulligt prickigt foder.




mimmierikmimmikväll

Jag kom nyligen hem efter en mysig kväll med mimmix2 och törnis. Det var skönt att träffa dom efter en lång dag på praktiken + fotografering.. Jaaa, nu hoppas jag att ni blir nyfiken!! Jag har inte sagt detta innan men nu är det så att jag är uttagen till att vara en av sju luciakandidater.

Idag fotades vi och bilderna kommer att dyka upp i tidningen på lördag är det tänkt. DET trodde ni inte om mig, så nu hoppas jag att alla kommer att hjälpa mig med era röster.






Jag och Mimmi spelade in några videoklipp, titta och må.




Nu ska jag och sötnosen Sally sova är det tänkt!




Godnatt!!:)

3nov

Gud vad jag har skrivit lite här i bloggen på de senaste veckorna. Jag har varit så upptagen så att jag har inte hunnit med bloggandet helt enkelt!! Sara fyllde ju 18 i fredags, min fina lilla vän.. Eller ska man kanske säga stora? Hennes födelsedag firades på kvällen med många vänner!:)

Halloween var det i lördags och då blev det en halloweenfest ute i långsjögården som Peter hade fixat. Jag har inga bilder än, men hoppas på att hitta några snart. Det var en treeevlig kväll!

Ikväll har jag solat, jag blev faktiskt lite mindre blek!!! haha. Nu ska jag titta på desperate housewives. puss&kram










Lite bilder på tjejen som kommer att vara vildast på krogen!!:)

FÖRLÅÅT

Hej bloggen, jag har varit jättedålig på att skriva här och jag skäms över det:( Förra veckan hade jag lov så då hade jag fullt upp!!

Idag gjorde jag min första dag på Inreda&sånt tillsammans med Mimmi S. Jag ska praktisera där i 3 veckor, vilket jag ser fram emot=) 
 
Jag hinner inte skriva med nu, buhuhuuh.
Godnatt, jag har en sak som jag ska berätta sedan!!

RSS 2.0