DANS


Min och Maddes kända dans! (bilden är nog minst 3år gammal)

trevligt

Kvällen var toppen, Mimmi, Mimmi, Sara och Elin kom förbi! Vi tittade på bloggawards och sedan startade vi Eva&Adam, kungrulle!!!!!  En skön och lugn lördagkväll med andra ord:)

JUSTE!!! Jag förde över en massa gamla bilder från min förra dator till denna. Gud vad jag skrattade, det finns så många fula bilder på mig sedan jag var yngre. Det är så fruktansvärt roligt att titta på alla bilder, många roliga minnen vaknar till liv.

Här är några fina bilder, enjoy!


Jag&Linda

Jag&Elin

Linda hehehe


Jag,Mimmo -vanilla kväll <3


Madde









fd.klass

NU KOMMER DOM SNYGGASTE BILDERNA!!!





åååh fina flickor<3<3<33<3

Fint hår!!!


Jakob, haha

snyggtjej


coola


Jag ska lägga ut fler snygga bilder sedan;) hinner inte mer nu. pusssssss


idol lalala

Nu ska jag till Daniel med mimmi,mimmi och törna, anna kommer kanske dit senare! =)

MÅSTE KUTAA TILL ICAAA, brb bloggeeeeeeen


FN-dagen

Idag har jag gått på 3 föreläsningar om att jordens klimat förändras. Man fick sig verkligen en tankeställare om hur livet kan se ut om knappt 20år.. Det var nyttigt att höra men nu blev man lite rädd för hur framtiden kan se ut! Vi får börja leva mer miljövänligt helt enkelt. Det känns så hopplöst om t.ex. bara Sverige bryr sig om att leva miljövänligt, det gör ingen större skillnad på klimatet. Det är dom större länderna som verkligen måste tänka om, det funkar inte i längden att vi släpper ut så mycket koldioxid osv.

Första föreläsningen som vi var på var rätt bra, Anders Nord heter han och jobbar på svt. Den andra föreläsningen var en stackars liten kille från greenpeace som några idioter bakom oss skrek "sopa" till för att han inte kunde fixa en bild på datorn. ÅÅÅh vad arg jag blev, fyfarao... Den tredje föreläsningen var bäst!!!!! När man hade lyssnat på den fick man verkligen sig en tankeställare.

Detta ämne kan jag prata hur länge som helst om så nu slutar jag. Nu ska jag sitta och råplugga matte inför morgondagens matteprov, yeees. + att jag har annat plugg också. JUSTE jag börjar klockan 12 i morgon wohoohohoo!





Hej arg tjej


Linnea, Frida!!
 


Haha Emma!!


Allt på plats, hunden, matteboken och datorn.


watch

Åh jag älskar Grey's anatomy, man längtar alltid tills att nästa avsnitt kommer! Kvällen spenderades tillsammans med Kajsa och Madde, som kom förbi en sväng för att lämna några saker till Kajsa. Jag tog en bild på dom(madde&kajsa), men den vågar jag inte lägga ut för att då kommer ni nog att sluta läsa min bogg he-he.

I morgon är det FN-dagen, den består av en massa föreläsningar för min del. Jag hoppas att jag inte somnar!!! Nääää nu måste jag sova för att jag ska vara uppe med tuppen, kl 6...............



En klocka kan liva upp en hel
outfit, köp en i en rolig färg så som jag har gjort!!


Jag råkade att limma fast en massa glitter på mina fingrar idag:(

svinis

Ska ni ta svinisvaccinet? Jag har sagt ja till det, men är fortfarande osäker. Jag är tydligen en i riskgruppen:S och jag hörde nyss på nyheterna att det har smittats rätt så många i Sundsvall. Man borde kanske ta sig en liten sprutisss.

Nog om det, idag bjöd Lovisa oss i klassen på fika (som vanligt). Grymt smarrigt, hon är en sann hjälte som göder oss!! Efter maten joggade jag en sväng med hundarna, det är lite jobbigt att springa med  Maggan för att hon är så lat och hinner inte med riktigt.

Lite bilder från dagen:


Kamilla, lika snygg som brunhårig!!!


Lisa, hahahhahahaahhahhahahaha


Chokladdoppade chokladbollar


Kärleksmums, så kallar jag dom!


Ett till plagg som jag har sytt, jag fick tillbaka det idag efter att ha blivit bedömd. Det blir grymt snyggt när man syr med overlock och coverstitch. Det blir snygga sömmar och plagget ser köpt ut!

måndag

Dagen har varit sköööööön, jag hade bara yrkesteknik hela dagen. Snart ska jag iväg och träna med Mimmi och efter det ska jag titta lite på handboll är det tänkt. Hur ska jag hinna plugga in alla engelskaglosor tills i morgon?? hm...

Idag hann jag sy klart min lilla bolero i det fina discotyget!



Jag blev ganska nöjd med resultatet! :)


helgen som var

tjeniss, i helgen har jag upptaderat superdåligt vilket är dåligt utav mig. I fredags var det en riktigt trevlig kväll, Daniel kom istället för Sara. Ni ska veta hur mycket vi bakade, mimmi&mimmi gjorde chokladbollar och hjälpte till med kladdkaka. Mimmi L råkade tappa ut all kakao i chokladbollana så att det inte blev något över till kladdkakan, äh 98% kakao i chokladbollar är ju toppen!!!

I lördags tränade jag och mimmi L på morgonen och på kvällen var vi ett  gäng hos erik, det var mycket trevligt. Sedan hände det lite annat roligt:) Igår var jag jättetrött så att jag hittade en ny bästa vän, soffan!





Rolig kväll hos Erik!!



Haha, jag hittade denna snygga bild på mig och Mimmi s på min mobil!!


idol

tjena mittbena, nu sitter jag och taggar inför en idolkväll med mimmi,mimmi,sara och erik! Det kommer nog att bli en supertrevlig kväll med roliga människor! I morse hade jag världens otur, jag försov mig och fick stressa sönder för att hinna med bussen. När jag skulle gå till bussen så regnade det och eftersom jag hade sån liten tid på mig fick jag äta frukost medans jag sprang med paraplyt i andra handen. Det började att blåsa så att paraplyt gick sönder och jag skulle försöka fixa det men då var jag tvungen att kasta bort mackan. YES kulkulkul. svinkallt,blåsigt och blött det gillar vi stort...

ps.

madminton är min personliga coach!!


torsdag

Nu sitter jag ner för första gången på länge, vi hade en lång skoldag och sedan blev det träning för min del. Idag bjöd Hedbergskas treor oss på tårta, synd att det var så många dryga människor som köade till tårtan. Det förstörde min dag, dom puttade varandra så att dom hela tiden åkte in i mig. Vissa vet ju hur glad jag var!! hiihihihi.

Jag tränade med piggelin idag på friskis, det var ett ganska jobbigt pass idag och det gillar vi!! mmmmuskler here I come. Jag låter bilderna nedanför få berätta om min dag.


Mitt älskade hamburgesudd!


Engelska kan vara roligt om man själv vill det!!


Och en liten piggelin på friskis!!

tjenneee

Ja, vad har man gjort för något trevligt idag tro? Jag köpte lite tyg, tränade lite och nu ska jag plugga (ovanligt)...naat... Ni som vill får gärna göra min engelskaläxa, vi ska skriva en sammanfattning och diskutera en film, yesyesyes superkul! Nu blir det pluggeON, hoppas att jag hinner klart med allt ikväll så att jag hinner att se Grey's anatomy. pusspusspusspuss



hahaha jag och Sara i bildsalen, kolla in håret!!!!

tyg


Köpte lite tyg idag, bilden är jättedålig men bättre än inget!!


vitt ttttttyg


Det blev 3 olika tyger, undra vad man ska sy för något fint! Jag har några ideér, men får se om det blir som jag har tänkt mig.

my thing

Jag kom nyss hem efter att ha övningskört för första gången på ungefär en månad! Jag trodde att det inte skulle gå så bra men det gjorde det, tummen upp!! Om några minuter ska jag gå ut och gå med mina pälsklingar(hundar), som kan vara väldigt jobbiga att gå med...

Imorgon börjar jag klockan tolv, jag klagar då inte!  Today köpte jag lite festligt tyg som jag ska sy något fint av, ni får lista ut vad;) Ikväll ska jag titta på House och desperate housewives (två serier av hundra som jag följer). Näää nu vart klockan mycket, hare gött ses i morgon pusssssssss


Mitt fina discotyg, sviiiinbilligt för att en tygaffär rear ut alla tyger för att dom har gått i kk!


Jag och Lisa hade en skön stund idag under engelskalektionen!


jpjpjpjpjpjpjp

Kom och tänka på att jag kände mig väldigt manlig igår!!! Satt ju och kollade på värsta actionfilmen helt ensam, helt otroligt. Den var faktiskt bra, så ni borde se den (Wolverine). Efter att ha gjort en asgod sallad så gick jag ner till Wayne's för att träffa madde,anna,peter,mimmi,mimmi,elin,elin,evelina,kajsa,namme,max,purre,frida! förlåt om jag har glömt att säga någon!


Nu ligger jag i sängen och tittar på tv, är rätt trött efter dagens träningspass! Måste tagga inför morgondagens idrottslektion, man vet aldrig vad fröken sture kan hitta på! Jag skriver godnatt nu även fast jag inte ska sova:)

 



En del av mitt rum på bilden. Sally får dela säng med mig inatt och hon är så svart så man ser henne knappt!


amen tjeeena

Ska skynda mig med att göra lite sallad och sedan springa ner till Wayne's och fira Madminton lite!! Efter det blire träääning, kanonkul!! Ses senare bloggen HERRÅå 


trött

Nu ligger jag i sängen med ett iskallt glas vatten och tittar på filmen Wolverine. Jag är inte alls taggad inför skolan i morgon, det skulle inte vara helt fel med en ledig måndag! Fast snart är det lov, yyyyyes!!

Jag ska stänga av datorn så jag säger godnattiiiiii:)

söndag

Idag ska jag slappa till tusen. Just nu ska jag plugga lite körkortsteori och kolla på idol, sedan funderar jag på om jag ska baka lite kladdkaka. Ikväll ska jag träna lite, det känns alltid så skönt efter en träning.

Idag fyller Madeleine 17år grattis till dig vännen, jag hoppas att vi får fira dig i helgen:)




Gårdagens gåva från mina föräldrar, dom är snygga och varma!!!(dock bara ena skon på bilden om ni inte förstod det).

snark

Min hund snarkar och min kväll var inte som väntat + att det är sjukt kallt ute. Jag känner inte för att ha vinter än.
Idag var jag till birsta med mina föräldrar och då fick jag ett par skor, wohohoho!! Bild kommer sedan.

Godnatt folket



 


tjenare


Vilken onödig tur till Sundsvall jag gjorde idag.. Vi började klockan 12.05 och jag var tvungen att gå tidigare, ca
12:45 för att jag skulle ta en buss hem. Hade tid på sjukhuset för att jag skulle kolla upp något med astman. Jag hann göra ca5 tal. Jag vet inte hur jag hade tänkt som när jag satte mig på bussen dit!! Jaja, jag ska strax gå till Rebecka och käka chirre&dirre.




Detta plagg köpte jag idag, ska fixa om den lite. Jag ska nog köpa nitar och sätta fast, för att det kan nog bli snyggt!


here I go again



Hej trött tjej, ja jag är trött.. ska sova hade jag tänkt! Idag har vi fixat lite inför vårshowen OCH jag har haft ekologiprov. Tro det eller ej, mitt pluggande på bussen kommer nog att löna sig. Den som väntar han får se!!
Jag målade naglarna nyss om ni ville veta lixom, men nu blire godnarre!!!


...

Just nu sitter jag och har engelska... Om jag ska vara ärlig så är det sjukt tråkigt!!!! OPF= ogilla på facebook hehe


nattiii

Tänkte att det var dags att plugga lite ekologi men fastnade här istället. Provet är i morgon.... suck! wish me well
Nu ska jag och mina mifflor sova, godnattiii


2cool



Black and silver



Gold and pearls



catch of the day




not bad

Idag hade jag idrott för första gången på länge, snacka om att nivån är mycket högre!! herregud.. Förra året hade vi steffeboy och då vare minsann andra bullar, det jobbigaste vi hade var typ att vi skulle spela spökboll! Nu har vi bytt lärare så då blir det hårda tag.

Jag har äntligen gjort klart bildprojektet. Vi ska ha valt en superhjälte och rita tre festtoppar, två underdelar och en arbetsoutfit. Alla i klassen trodde att vi skulle vara klar idag men vi hade fel, så jag har suttit över på skolan + arbetat hemma i onödan. Fast det känns skönt att jag är klar, då slipper jag stressa med det sedan.

Nu har jag hittat en praktikplats, jag ska vara på inreda&sånt. Som jag har letat i denna stad efter en praktikplats, jag hade nästan gett upp hoppet men ibland ska man ha tur! Dom som arbetar där verkar jättetrevliga så det blir nog bra tillslut!

Efter maten tog jag en mysig promenad med Anna, sedan kommer jag att avsluta kvällen med att plugga lite till ekologiprovet och titta på desperate housewives. JUSTE jag har namnsdag idag (Jennifer)!!!!!
 pusspusspusspusspuss




DAGENS FYND är dessa skor som jag köpte på myrorna, helt oanvända!!





Här är min superhjälte i festkläder och en ny arbetsoutfit, jag valde Wonder woman!



Lisas tävlingsdräkt som hon har sytt, grymt roligt!!!


aldrig en lugn stund

Vilken dag, hur hinner jag med allt? Natten till idag var väldig lång, jag fick knappt en blund och jag vet inte varför.. Jag fick lov att komma lite senare till skolan, som tur var missade jag inte så mycket.
 
Jag kom hem vid ca 17 så tog jag en tur på stan för att leta praktikplats, men alla som jag har frågat tar inte emot några praktikanter så det var ju inte så lyckat! Har ni någon idé på vart jag kan vara? Det som krävs är att det finns en kassa.

När jag kom hem så var jag tvungen att rita upp lite kläder till ett projekt på bilden (visar mer om det sedan). Klockan åtta så sprang jag iväg på friskis&svettis, det är roligt att komma igång med tränandet igen med tanke på att jag har varit sjuk ett tag nu!

Inte nog med det, jag slängde i en toning i håret innan jag hoppade in i duschen. Håret är fortfarande blött så jag får se i morgon hur det blir! Nu äre pluggning som gäller sedan sovtime!!
godnattiii




Idag använde jag min tröja som jag sydde i fredags! Det är superlätt att sy trikåplagg + att det är mycket billigt.


good news

Just idag lyckades jag med att övertala mig själv till att vara en i "gänget" och starta en egen blogg. Jag hoppas att någon snälling vill hjälpa mig med att fixa designen lite för jag har inte en blekaste aning om hur jag ska göra!!! 
Nog om det.. Idag har det varit en tråkig dag, jag städade mitt rum i 3½ timme. Det behövdes verkligen, garderoben låg på golvet av någon anledning (fråga inte varför). Jag känner mig riktigt nöjd över att jag lyckades skilja mig från 3påsar med kläder + 5 par skor.
Nu ska jag strax starta ett avsnitt av 2½män och försöka bli trött! pussss


En bild sedan i fredags då vi var på förfest hos madde innan vi skulle ner till insparken:)
Kajsa,Mimmi,jag och Mimmi hos Madde i fredags!!
Vi hade mycket roligt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0