GE MIG TID

Jag har inte hunnit blogga under hela helgen och idag hinner jag inte heller.. TUSAN!! Jag hoppas att jag hinner med mig i morgon! Jag har pluggat hela dagen och nu ska jag soooova. Godnatt



morr

ÅÅÅh, jag är sjukt less! Jag har fått en dryg förkylning som jag hatar! Ögonen rinner så det ser ut som om att jag ska gråta hela tiden. Inte nog med det så måste jag snyta mig varannan sekund och nysa. Vad äre här??? Huvudsaken är att jag blir frisk tills nästa helg för att då ska jag fira Mimmi!




Jag köpte en hatt idag, den syns dock inte så väl på bilden. MEN man kan se mina blanka ögon..

GULD

Härligt Svergie!! OS-guld i herrarnas stafett, hejahejaheja!! Nu forstätter vi såhär och vi måste vinna matchen i hockey som är tidigt i morgon!


..okej jag har lite och göra


BRB


Nu ska jag rasta vovvarna i det varma, sköna, fina vädret.. Som tur är kommer Kajsa och ger mig lite sällskap!

sommar


Åh,jag är så less på denna kyla!! Snälla kan jag få sommar, sol och värme?

sicken dag

Idag var jag och en massa andra människor till nordichallen där dom hade en mässa! Jag fick asmånga pennor, vilket kan vara mycket bra eftersom jag alltid tar andras.. Idag fick man se en kändis också, Thomas Di Leva heter han. Det var inte så jättecoolt eftersom en tjej ställde sig upp och skrek något om att han hade våldtagit någon.. Det förstörde stämningen ganska så mycket om jag ska vara ärlig.

Hur som haver, livet går vidare!!! Jag spelade lite innebandy ikväll, det är sååå roligt! Om jag inte var så gammal så skulle jag ha börjat i det. Nu börjar klockan att bli mycket, jag ska försöka sova så att jag är pigg inför morgondagen. Lisa och jag ska plugga och då behöver man ju ha hjärnan på skaft. Godnattiiiooo



Jag testade Lokas nya smaaak idag också, krusbär&päron. Den var god men inte svingod!!

brillz


paiiin

Jag har såååå ont i halsen buuuhuuu:( SORG, men bilderna här nedanför gör mig glad. Då tänker jag på hur kul det var i helgen och att det kommer att bli lika roligt hemma hos Fröken Mimmi som snart fyller 18!! Nu är det bara att ladda om och längta tills den 6 mars!!

















Det där var bara några bilder, jag kanskel ägger upp fler sedan!=)

grattis elin


GRATTIS ölin,elinpelin,ölin,pratbubblan,elon..

Nu är du 18år och kan skaka rumpa inne på krogen!! Jag hoppas på ett körkort snart så att du kan skjutsa mig, hihihiih!!!!

tonight

Ikväll är Elins efterlängtade 18-års fest!! Jag är sjuuuuuuukt taggad, vi i "gänget" ska dit lite tidigare och äta tårta!! Sedan blir det fullt ös medvetslös, haha kanske inte riktigt så men roligt ska det bli
Tjohooo, nu ska jag plugga körkortsteori och sedan bär det av till bw!


Elin var sjukt snygg i tidningen idag också måste jag få säga!!


family guy



hahaha fytusan vad sjuk denna serie kan vara...

fredagsmys

Nu ligger jag i min säng med tvn på samtidigt som jag proppar i mig mörk choklad. Det är såååå fruktansvärt smarrigt! Jag ska försöka plugga lite, vilket jag inte kommer att lyckas med och jag känner mig själv. 
Sandra och jag skulle kanske ses lite senare, då blir det film och kanske lite popcorn! MYSIGT

GUD VAD JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON!!!!!
Elin ska ha sin 18-års fest, åååh det ska bli såååå roligt:) 
taggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggatagga




smarrysmarry

inga kommentarer

Jag hade fotbollsträning idag dååååe, ganska häftigt. Bilderna nedanför är på 3 sjukt laddade flickor inför en träningsmatch! heja vita heja vita









jaha

Tanken var ju att jag skulle plugga stenhårt hela kvällen, gjorde jag det? Svar nej..
Jag sitter inne i köket på en grön pall istället, vilket bra val.. Eller mamma är nere i mitt rum och tittar på OS så jag kanske inte har något val?

Påtal om OS jag tittade en liten stund idag, när det var Anjas tur att åka. Fytusan vad hon gjorde illa sig då hon ramlade.. Det var riktigt synd, för att det var riktigt nära en andraplats. 



Sveriges hockeylag, missa inte våran match inatt!!!

förvirrad

Åh vad jag är trött och jag har träningsvärk i alla muskler som finns!!!!! Näää man ska verkligen inte gnälla, det är bara jobbigt att höra på! Så ja, nu ska jag gå och plugga! GUD VAD ROLIGT DET SKA BLI!!! Åh jag älskar verkligen att plugga, det finns inget bättre. Om jag har läxor på en lördagkväll stannar jag LÄTT hemma och pluggar hela kvällen...... eller???Om det nu vore så bra..

Jag är less på mig själv kom jag på. Jag hade lånat en bok på Kulturmagasinet i Sundsvall och så hade jag fått hem en lapp om att jag var försenad med inlämningen (den skulle vara inne den 7/1....). När jag såg det lämnade jag tillbaka boken så snabbt jag bara kunde, men några dagar efter så fick jag veta att jag hade lämnat in den på FEL BIBLIOTEK!!! Sånt händer bara inte? Jag hade lämnat den dumma dåliga boken på skolans bibliotek.. Jag sprang dit igår och skulle hämta den men då hade dom skickat den till kulturmagasinet igen, vilken tur. Nu lär jag ha 984938327905759kr i böter eller vad det heter. suck


hej förvirrad tjej


hey, soul sister - train


fettisdagen

Idag vare fettis(dagen) som alla booorde veta, jag åt en semla som var mycket god! Nu sitter jag bara och tittar runt på alla miljoner bloggar... Jag som borde plugga! Fy på dig jennan FYYY!!!


min semla, hihih






OS-GULD TILL BJÖRN FERRY!!! det gillas


måndag

Herregud vad vi är stökiga av oss nere på mode/inredning. Idag tvingade våra lärare oss att städa, det var nog på tiden eftersom kylskåpet har luktat lite läskigt ett bra tag nu!!! När vi städade som mest sprang jag iväg och hittade en korvdräkt som var skitsnygg och jag var bara tvungen att testa den. 

Lite senare på dagen innan jag skulle till bussen gick jag och Sara en snabbis på stan, jag som absolut inte ska köpa något köpte ett armband.. Det behövde jag verkligen inte, menmen man lever bara en gång.

Nu sitter jag och laddar upp inför min fotbollsträning som är snart..  Jag är trött och seg så vi får se hur det går:)



Haha vi hade hur mycket saker som helst som vi var tvugna att sortera!!

Jag i den sjukt snygga korvkostymen!!!!


Ida och Rachel hade lite att göra, haha!


Mitt onödiga inköp för dagen!!



alla hjärtans dag

Jahapp, vad har man gjort på kärlekens dag? njaa, inte har den varit så romantisk.. Jag vaknade sent och skulle skynda mig iväg till fotbollsträningen, men efter att ha gått halva vägen insåg jag att träningen började en timme senare än vad jag trodde. SUCK, så då satt jag ute på en parkering och solade lite!

Gårdagen var mysig hemma hos Kajsa, vi gick ner på stan lite senare på kvällen och jag tror att jag blev allas lilla psykolog. Hahaha vilken röra det var inne på bigboy, herre min gud!!!!! Jaja... 

Kvällen avslutade jag med att springa över till Sandra som var med Linnea, vi satt och pratade en stund och sedan sprang jag hem igen.





Nu håller man på att plocka ner hoppet som man hade byggt tills igår då det var cityjam. Vilket jobb, man blir trött av att bara titta på det.



Nu hade jag tänkt att jag ska sova lite, så godnatt alla hjärtan!!


cityjam

Jag kom nyligen hem efter att ha varit på stan och kollat på alla duktiga killar som hoppar och trixar i tävlingen cityjam. Jag fattar inte för fem öre att dom vågar!! jaja, det var trevligt att titta och jag var där med Sandra, Linnea och Malin. Mycketmycket trevligt, nu sitter jag och degar. Kvällen ska jag spendera hemma hos Kajsa med Erik och kaaanske Daniel, tummen upp.


Simma lugnt







JUSTE, igår hade jag det hur trevligt som helst med Sara. Vi sminkade varandra och tog lite kort, en av bilderna är på min nya header! :D


NYA


åååh mina nya barn, jag ska vårda er med all den kärlek jag har!!

hejhej discotjej







bilden säger allt


efter regn kommer solsken

    

älskade skola







fränt


hahahah jag hittade denna bild nyss!! Inte konstigt att jag fick konstiga blickar då jag gick på stan;s



..Och jag ville bara påpeka att Lisa är klassens mobboffer, här sitter hon ensam i matsalen.




ingenting

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag fick lov att vara hemma från skolan och vila upp mig lite, så ja idag har jag tittat på tv och läst böcker. ROLIG DAG ELLER HUR??



Dagens outfit, snygg va?



..Och dagens räddare!!!! (obs family guy på tv)!!!! :D

godnatt

Idag har vi i min kära klass bara haft sömnad hela dagen lång, det är så att vi ska sy en kavaj som jag kanske har sagt innan. Nu äre så att jag har gått och blivit sjuk, fytusan vad surt! Fast jag känner på mig att jag snart är fit for fight igen, wohoooo. Klockan står på sovdags så godnatt alla!





Här är mitt mönster till kavajen, den består utav nio delar, herregud hur ska detta sluta?



Att jag skulle skriva fult? men vavavva? vad har ni fått de ifrån??


Denna bild får avsluta denna dag, adjöken löken fröken

yr

Guud vad jag är snurrig, jag hoppas att det går över tills i morgon för att då har vi yrkesteknik hela dagen på skolan. Om man missar en sådan lektion så hamnar man mycket efter och det är ju inge vidare!

Nog om det, idag har jag tränat och kört bil. Det gick inte kanonbra eftersom jag var så trött, menmen bättre lycka nästa gång!



Igår då jag var i Örnsköldsvik så shoppade jag lite saker och tänkte visa upp det:)


Halsband från Lindex, jag ska göra om det! Jag visar bild sedan:)


En söt liten väska från Bikbok


Örhängen från Bikbok, jag hade ett par förut men tappade bort dom;/


Tröja från Bikbok


Strumpisar från Gina tricot


Ringar, den i guld är köpt på ur&penn och den andra från Gina tricot.



När jag var inne i en galleria så var det en modelltävling, vilket var roligt att titta på!


En bild från min och Mimmis plats då vi var och tittade på genrepet för melodifestivalen:)


ut med er

Vädret ute är ju helt magiskt! Gå ut och lek i snön,bygg en snögubbe, gör vad som helst!
Ikväll om jag hinner så ska jag berätta lite om mellopello, annars får jag göra det en annan dag helt enkelt!
Jag ska alldeles strax gå till min fotbollsträning, så vi hörs senare hejdååååååå :)




örnsköldsvik

Jag är fortfarande här uppe i övik, vädret är halvklart till mulet och det blåser lite. Idag ska jag besöka min söta gammelmormor och sedan gå en runda på stan. Bussen går hem 15.40 om jag minns rätt, så jag är tbx i kära härnta vid 17.00!

JO jag hittade asmånga snygga bilder på mormors dator som jag tänkte dela med mig utav!
Jag tycker lite synd om mina föräldrar för att jag var ett grymt fult barn...  hahahahahha


jag och beckis på skoter

jag och beckis kör in i en grill

jag, beckis och mormor äter korv

jag är glad

jag äter korv

jag leker modell

ASBRA

Jo, kvällen har varit hur rolig som helst!! Jag och Mimman var lite less på Härnösand så vi tog en buss till övik och därefter gick vi på MELODIFESTIVALEN (genrepet).

 
Jag berättar mer i morgon, godnatt :) !


tjenne

Godmorgon alla!!
Jag sitter och tittar på Grey's anatomy och bara mår. Strax ska jag gå upp och äta lite frukost, frukost som jag har väldigt svårt för att äta. Alla verkar att älska det, men inte lilla jp.

Vad ska tant göra idag då? Jo, jag ska kanske gå ner en sväng på stan och ikväll händer det kanske roliga saker! Kan kanske berätta sedan om det blir av, hehehehe!

Nu ska jag titta klart på grey's och sedan fixa mig iordning, hej dåå så länge! :)



rockjennan hälsar


hemskt


Bild från aftonbladet

GUD VAD HEMSKT!! Att begravas levandes är nog bland det värsta som kan hända, tänk er vilken panik man skulle ha!! fytusan... stackars tjej.

Emo på 5min

Nu har jag suttit och pysslat lite, Erik ska vara emo i morgon på en fest och ville ha lite hjälp med att fixa sin tröja. Jag fick tyvärr inte klippa i den, så jag fäste fast en massa säkerhetsnålar.

FÖRE



EFTER:




Så alla som vill vara emo och inte orkar lägga ner en massa tid så rekommenderar jag att ni ska göra som jag!! Smidigt och enkelt.


NICE VA????


HEJ BLOGG

Hejsan alla glada och trogna läsare (jag tror inte att jag har någon kvar, menmen)!
JO, nu äre så att min dator har varit trasig och det är lixom därför jag har varit dålig med att blogga.
Jag förstår att ni har saknat mig och min stämma, heehe.
SÅ NU ÄR JAG HÄR IGEN!

Jag sitter här en snabbis innan jag ska hoppa in i duschen efter en svettig träning. Vi hade ingen tränare idag så det blev mycket spel, kanonkul=) Idag har jag varit ledig och gjort en massa nytta, det ska gudarna veta!

Här är en lista på vad jag gjorde:

1. Jag smetade in gegga på mina skor så att dom ska hålla då man är ute i snön.

2. Jag dammsög mitt rum

3. Jag dammade mitt rum

4. Bytte påslakan och städade asmkt

5. Hängde 3 TVÄTTAR!!

6. Gick ut med hundarna

7. Skottade uppfarten


BRB DUSCH


RSS 2.0